Vanliga frågor

När du bokar med GoCarRental.se, behöver du inte välja en specifik bil utan du väljer istället en fordonskategori. När du senare hämtar din bil kommer du vanligtvis kunna välja mellan flera bilar inom den klassen. Om du verkligen vill ha en specifik bil måste du göra denna begäran direkt till biluthyraren när du placerar din bokning. De kommer att hjälpa dig i största möjliga mån men tvingas naturligtvis utgå ifrån tillgängligheten på din upphämtningsplats. Om ett specifikt bilmärke eller modell inte finns tillgänglig så får du ett likvärdigt alternativ.

I de flesta fall kan hyrbilar även köras utanför det upphämtningslandet. Mer information kan hittas i hyresvillkoren på sökresultatsidan.

När du bokar med GoCarRental.se överlämnas din bokningen till biluthyraren. När det är bekräftat, får du ett e-postmeddelande, inklusive din voucher - detta händer oftast inom några timmar. Du behöver denna kupong för att kunna hämta ut bilen. Om du inte får en voucher, vänligen kontakta oss..

Du kan använda ett antal betalningsmetoder för att kunna boka en bil men för närvarande måste du kunna presentera ett kreditkort när du hämtar ut bilen. Om du inte anger ett kreditkort vid uthyrningstillfället förbehåller sig biluthyrningsföretaget rätten att inte lämna ut en bil. GoCarRental.se kan inte hållas ansvarig för detta..

Vid bokning kan du använda ett antal olika kredit- och betalkort. Tyvärr accepterar vi inte American Express, men när du blir ombedd att presentera ett kreditkort vid biluthyrning, accepterar de vanligtvis även American Express. Biluthyrningsföretaget kräver ett kreditkort med förarens namn. Detta beror på att en deposition krävs som inte kan dras av förrän bilen återlämnas. I vissa länder krävs två kreditkort vid uthyrning av större fordon. Kontrollera alltid att kreditkortet har ett tillräcklig högt saldo när du hämtar ut bilen. Det godkända beloppet motsvarar generellt försäkring och bränsle, men varierar beroende på fordonets storlek, förarens ålder, biluthyraren, uthyrningsperiod och reträtt av fordonet. Om du inte kan visa ett kreditkort när du hämtar ut bilen är det tyvärr inte möjligt att få en återbetalning. Vänligen ta med ett kreditkort!

Priset på hyran visas tydligt på vår hemsida. Vissa biluthyrare debiterar endast en depositionsavgift för att sedan sköta resten av betalning vid utlämning - medan andra kräver full förskottsbetalning.

Om detta är fallet måste kreditkortsinnehavaren registrera sig som huvudförare, även om denne inte kör bilen, och ombeds istället lägga till en extra förare som denne guidar. Om kreditkortsinnehavaren inte har ett giltigt körkort kommer bilen inte beviljas eftersom detta scenario inte skulle vara i linje med villkoren.

Om du vill ändra eller avboka din bokning kan du gå in under Hantera Min Bokning. Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss..

Vänligen kontakta biluthyrningsföretaget som tillhandahåller bilen. Du hittar kontaktinformationen på kupongen och/eller ditt hyresavtal. Du måste omedelbart informera biluthyrningsföretaget efter potentiell olycka. I händelse av en olycka ska du göra följande: - Få fullständig information från samtliga inblandade i olyckan samt eventuella vittnen. - Ge biluthyrningsföretaget alla detaljer kring händelsen. - Informera myndigheterna omedelbart ifall händelsen bör utredas eller vid skada. - Lämna inte bilen utan att först ta lämpliga försiktighetsåtgärder. - Ingen återbetalning kommer att göras gällande förlorad hyrestid om fordonet är inblandat i en olycka.

Hos GoCarRental.se finns ingen åldersgräns förutsatt att du har haft ditt körkort i minst 1 år. Det finns en tilläggsavgift för yngre förare som inte ingår i det pris som visas vid bokningstillfället på GoCarRental.se. Denna avgift hittas i hyresvillkoren. Summan betalas hos biluthyrningsfirman vid upphämtning av bilen.

Extra förare kan läggas till incheckningen hos biluthyrningsföretaget. Alla extraförare måste vara närvarande vid uthämtning och måste även ha ett giltigt körkort vid undertecknandet av hyresavtalet. Observera att övriga tillägg och extra förare måste betalas för vid upphämtningen av fordonet.

I försäkringspolicien består avlastningen av en ersättning där den försäkrade är skyddad mot skador som orsakats av tredjepart. Självrisken kan variera från 2000 till 16000 kronor och beror på vilken typ av bil, hyran och övriga tilläggsalternativ. Detta undantag kan demoleras vid undertecknandet av en extra försäkring, Zero Gap, som erbjuds av GoCarRental.se eller ytterligare en försäkring som erbjuds av biluthyrningsföretaget, men Zero Gap är det mer bekväma alternativet.

- Spädbarnsbilbarnstolen är lämplig för barn upp till 13 kg (rekommenderas för barn upp till 12 månaders) - Småbarnsbilbarnstolen är lämplig för 9 till 18 kg (rekommenderas för barn i åldrarna 9 månader till 4 år).

Föraren måste ha haft tillgång till ett giltigt körkort under minst ett år, och får inte ha begått en allvarlig överträdelse av vägtrafiklagen. Om körkort inte använder det latinska alfabetet (t.ex. arabiska, grekiska, ryska eller kinesiska) behövs ett giltigt internationellt körkort (IDL International körkort). Den internationella körkortet måste åtföljas med det ursprungliga körkortet.

När du ska hämta bilen måste du kunna presentera en tryckt voucher. Om du inte har en voucher med dig kan du tvingas betala fler avgifter och vi kan dessvärre inte erbjuda någon återbetalning. Vänligen förlita dig inte på din telefon eller surfplatta - skriver ut din voucher & nbsp; ta den med dig och förvara det säkert.