Biluthyrning i Uppsala

Inga avgifter och bästa pris på ekonomin, lyx, 7-9 sitsbilar och mer
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/uppsala.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recensioner 55,431 • Excellent
recensioner 4.5 stars
Gratis avbokning och inga dolda kostnader
24h / dagstöd och livechatt
Snabba och säkra betalningsmetoder
Genomsnittlig väntetid är :minutes minuter

Jämför och spara pengar vid hyra av bil i UPPSALA

Uppsala är Sveriges fjärde tätort och en viktig universitetsstad. Med sin närhet till Stockholm är den väl betjänt av internationella flygplatser och man kan ta sig till och från i stort sett alla destinationer. Det finns mycket att se och göra här, året runt är det olika aktiveter som lockar förutom andra sevärdheter. Med GoCarRental är det både lätt och billigt att boka en bil som väntar på flygplatsen, det är det allra bästa sättet att ta sig runt här. De kan tipsa om vem som har de bästa bilarna, till ett pris och i en grupp som passar en bäst. Bland annat så kan man välja mellan Hertz, Avis, Europcar, Sixt, Alamo, Enterprise och Thrifty. Med en hyrbil tar man sig snabbt fram och kan hinna med så mycket mer under sitt besök. För här gäller det att skriva en lista och planera vad man ska göra först, så att allt det viktigaste hinns med.

Vad man kan göra i UPPSALA

Nordens största kyrka ligger här- Uppsala domkyrka. Det tog nästan 200 år att bygga den och man invigde katedralen på 1400-talet. Kyrkan är full av skatter och reliker, förutom den intressanta och vackra arkitekturen. Den fantastiska botaniska trädgården i barockstil har blommor och växter att se på året runt, hela tiden med säsongens specialiteter. Man ska helst inte missa att ta sig en kopp kaffe i den vackra trädgården. Gustavianium är den äldsta byggnaden i Uppsala och hyser idag ett museum. Här finns det mesta av tusentals år av historia- mumier, gamla mynt, svenske kungens konstskåp från 1600-talet samt mycket, mycket mer.

Topp 3 att se i UPPSALA

  • Uppsala domkyrka
  • Botaniska trädgården
  • Gustavianium

Köra omkring UPPSALA

Gamla Uppsala med sina kungahögar och myter är väl värt ett besök, de är en stor del av landets historia. Ett stort gravområde och resterna av en mer än tusen år gammal kyrka finns också här. I hammarskogs friluftsområde kan man promenera, fiska och fågelskåda. På vintern är det fullt med olika spår och skridskobana. Ett annat populärt utflyktsmål är Linne’s Hammarby, den store vetenskapsmannens sommarställe. Intressant att se husgeråd, kläder, konstverk samt utställningar om hans liv och arbete. I parken finns det växter som han själv odlade. Runt Ulva kvarn finns det flera möjligheter till naturupplevelser, hantverk och en kopp kaffe.

Vilka är de bästa erbjudandena i Uppsala?

Fullstor
Fullstor
from 1 494,00 kr/dag
Mini
Mini
from 1 768,00 kr/dag
Ekonomi
Ekonomi
from 2 031,00 kr/dag
Fullstor
Fullstor
from 2 922,00 kr/dag
Subkompakt
Subkompakt
from 2 992,00 kr/dag

Topp pickup -punkter runt Uppsala

Upptäck de senaste erbjudandena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev