Biluthyrning i Malmö

Inga avgifter och bästa pris på ekonomin, lyx, 7-9 sitsbilar och mer
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/malmo.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recensioner 55,431 • Excellent
recensioner 4.5 stars
Gratis avbokning och inga dolda kostnader
24h / dagstöd och livechatt
Snabba och säkra betalningsmetoder
Genomsnittlig väntetid är :minutes minuter

Jämför och spara pengar vid hyra av bil i MALMÖ

Malmö har alltid varit en knutpunkt för kontakt med kontinenten, men även resten av världen med sin internationella flygplats. När man landar här kan det vara skönt att redan ha en hyrbil som står och väntar på en, istället för att börja ta sig runt med buss. Med GoCarRental är det enkelt att se vad som finns tillgängligt och hur mycket var och en av bilarna kostar. De ställer samman flera olika bolag, som Hertz, Sixt, Mabi, Europcar, Avis och Thrifty. Gott om valmöjligheter för alla storlekar och prisklasser. Malmö har något på gång året runt, det blir aldrig tråkigt här. Fullt av sevärdheter och aktiviteter för att inte glömma mat och dryck. Detta är en stad där man kan hitta det mesta, och sedan avsluta dagen med ett härligt nöjesliv. Nära till Danmark och resten av Europa- Malmö är en liten metropol på svenska sydkusten som är väl värd ett besök.

Vad man kan göra i MALMÖ

Västra hamnen är ett populärt område för en liten promenad och gärna en fikapaus. Fullt av vindlande gränder och trevliga små butiker, men också platsen för den spektakulära Turning Torso. Denna 190 meter höga byggnad vrider sig 90 grader från botten upp till toppen. Man kan se den från långt håll, men nära inpå är det en alldeles speciell upplevelse. Slottsparken och museerna som ligger här är mycket intressanta. De täcker både sjöfart, historia och natur, med flera interaktiva aktiviteter. Sankt Petri kyrka från 1300-talet är imponerande med sitt höga torn och även Malmös äldsta byggnad. Vacker att besöka, speciellt när de håller en konsert här.

Topp 3 att se i MALMÖ

  • Turning torso
  • Slottsparken
  • Sankt Petri kyrka

Köra omkring MALMÖ

Tirups örtagård är ett trevligt utflyktsmål vare sig man kan något om örter eller inte. Den kunniga personalen står till hjälp och hela handelsträdgården är mycket mysig. För att inte tala om kafe’et där man gärna stannar till för en fika. Vismarslövs Cafe’ och bagarstuga kan också vara målet när man hyr bil och vill åka runt lite utanför Malmö. Vackert beläget i en renoverad gård med mycket goda bakverk och produkter. På Hallongården kan man plocka hallon, men även besöka gårdens djur och ta sig en kopp kaffe. Eller delta i ljusstöpning kanske, allt efter vad dagen bjuder på.

Vilka är de bästa erbjudandena i Malmö?

Mini
Mini
from 1 427,00 kr/dag
Ekonomi
Ekonomi
from 1 701,00 kr/dag
15 Personers Minibuss
15 Personers Minibuss
from 1 851,00 kr/dag
Ekonomi
Ekonomi
from 2 175,00 kr/dag

Topp pickup -punkter runt Malmö

Upptäck de senaste erbjudandena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev